t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

ETİKETLER : liderlik akademisi , t-mba , yeni nesil eğitim , doğa liseleri , lise eğitimi , liderlik akademisi , lise seçim , online mülakat

2020- 2021 eğitim dönemi t-MBA Liderlik Akademisi'nde yer almak isteyen adaylar hazırladıkları seçim vaatleri ve projelerini mülakat komitesi ile paylaştı. Online gerçekleşen mülakat sürecinde öğrencilerimiz komiteye kendilerini tanıtarak neden aday olmak istediklerini açıkladı. Hazırladıkları proje ve seçim vaatlerini komite ile paylaşan öğrencilerimiz ilk mülakat deneyimini yaşadı.

Öğrencilerimiz yaşadıkları online mülakat sürecinde kendini doğru ifade etmeyi, beden dilini doğru kullanmayı ve özgün düşünerek fark yaratmanın önemini kavradı. Belirledikleri seçim vaatleri ile yaratıcılıklarını geliştiren öğrencilerimiz güven duygusu inşa etmeyi deneyimleyerek öğrendi. Türkiye geneli tüm kampüslerimizde mülakat komitesinin aday gösterdiği öğrencilerimiz şimdi propaganda sürecine hazırlanıyor. Propaganda sürecinde kendi afiş ve seçim videolarını hazırlayacak olan aday öğrencilerimiz canlı derslere konuk olup akademi lideri seçilmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projeleri anlatacak, arkadaşlarından oy isteyecekler.

Kıyasıya rekabetin yaşanacağı seçim sürecinde adaylarımız e- doğa online eğitim platformu üzerinden gerçekleşecek olan seçim gününü bekliyor. 9 Ekim tarihinde kampüslerimiz akademi liderlerini belirleyecek! Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.