11.10.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

2017- 2018 eğitim yılı tüm Türkiye Öğrenci Meclisleri 24-25-26 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşecek “t-MBA Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı”nda bir araya geliyor!

Demokratik bir seçim süreci ile göreve gelen lise Öğrenci Meclisleri alanında uzman akademisyenlerden liderlik, girişimcilik ve alan eğitimleri alarak görevlerine başlamaya hazırlanıyor. Antalya'da gerçekleştirilecek olan kamp programında Doğa Koleji üst yönetimi ile bir araya gelecek olan meclis öğrencileri, gerçekleştirecekleri vizyon toplantısı ardından Basketbol A Milli Takımı Baş Antrenörü Çetin Yılmaz’dan “Liderlik Eğitimi” alarak geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımı atacaklar. Üç gün sürecek olan “Eğitim Kampı”nda meclis öğrencilerimiz Marmara Üniversitesi akademisyenlerinden, Girişimcilik, İnovasyon, Proje Yönetimi, Network Oluşturma, İletişim ve Sosyal Medya alanlarında sertifikalı eğitim alarak donanımlı bir şekilde kampüslerine dönecekler.