“HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

26.10.2020 | Doğa Koleji

“Her Okul Bir Kütüphane” projesi kapsamında t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama kampanyası yine büyük başarıya imza attı. Toplanan 15.000 adet kitap Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okullara gönderiliyor.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile eğitim ve iş dünyasına ilham kaynağı olan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde de farkındalık yaratmaya devam ediyor. Büyük heyecan ve profesyonel proje yönetimi ile Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama projesinde kısa sürede organize olan öğrencilerimiz her sınıf kademesinde toplam 15.000 adet kitabı toplamanın mutluluğunu yaşıyor.

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri gerçekleştirdikleri duyurular ile geniş kitlelere ulaştı ve projelerine destek istedi. Projenin her aşamasını takip eden öğrencilerimiz COVID-19 tedbirlerini göz ardı etmedi. Kitap bağışı yapan yardımseverlerden kitapları kampüs güvenliklerine bırakmalarını isteyen liderlik akademisi öğrencileri hijyen ve temizlik önlemlerine dikkat ederek kitapları büyük özveri ile paketledi. Kısa sürede hedefledikleri rakama ulaşan öğrencilerimiz kitapların ihtiyaçlı devlet okula gönderilecek olmasından büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti.