t-MBA ÖĞRENCİLERİ SAN DIEGO’DA REGION 5 CTE LİDERLİK KONFERANSI’NDA…

Türkiye’de sadece Doğa Okulları’nda uygulanan t-MBA, dünya arenasında t-MBA dijital ile fark yaratmaya devam ediyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , alp hürdağ , selin örücü , konferans , liderlik , san diego

Doğa Okulları Acarkent Kampüsü Meclis Başkanı Alp Hürdağ ve Ataşehir Kampüsü Meclis Üyesi Selin Örücü, San Diego, California'da gerçekleşen Region 5 CTE liderlik konferansına katıldı. Lise düzeyinde liderlik eğitiminin önemi ve farklı eyaletlerde yapılan uygulamaların sunulduğu konferansa, Amerika'nın dört bir yanından gelen yaklaşık 400 eğitim lideri ve okul yöneticisi katıldı. Üç gün süren konferansta her gün dokuz ayrı oturumdan oluşan sunumlar yapıldı. Konferansın ikinci gününde t-MBA Öğrencileri liselerde liderlik konulu sunumlarını farklı bir deneyim yaşayarak Bahia Belle-I isimli botta gerçekleştirdi. Doğa Okulları liselerinde uygulanan t-MBA ile öğrencilerimiz edindikleri liderlik ve yöneticilik vasıflarını anlattı. Öğrenci meclislerinde yapılan çalışmaları, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projelerini anlatırken katılımcıların olumlu tepkileri, Doğa Okulları Öğrencilerinin uluslararası arenada kendi yaşıtlarından birkaç adım önde olduğunu gösterdi. Öğrencilerimizin sunumu ardından özel bir okulun eğitim koordinatörü tarafından Washington'da öğrencilerine sunum yapmak üzere davet almak öğrencilerimizi onurlandırdı. Kapanış töreninde ise CTE Region V bölge sorumlusu tarafından sahneye davet edilerek öğrencilerimiz plaketlerini teslim aldı. Öğrencilerimiz, Ülkemizi ve Doğa Okulları’nı başarıyla temsil etmenin onuru ile ülkelerine döndü.